duminică, 13 mai 2007

@ Copilu' & Booboo

Emo – scurt istoric, foarte scurt
Curentul Emo a luat fiinta la inceputul anilor ’90, fiind una dintre multele ramificatii ale muzicii rock-hardcore. Incetul cu incetul celor care aderau la genul de muzica mai sus mentionat li s-a atribuit denumirea de “emo kids”. Un rol important in propagarea acestei notiuni l-au avut jurnalistii si in mod special postul de televiziune MTV.


Emo Kid – “semnalmente”
”Se imbraca exclusiv in negru, refuza orice urma de dragalasenie, sunt teribilisti si le place sa-si picteze unghiile in negru” - asa ar descrie una dintre sutele de definitii din The Urban Dictionary notiunea de Emo Kid. O alta definite spune ca emo kid-u` e o amestecatura intre un goth kid, un rock kid si un punk kid.

Arata-mi ce fotografii iti plac, ca sa-ti spun cine esti!
Iata un mod simplu prin care iti poti da seama daca prietenul/prietena ta face parte din categoria emo - verifica-i albumul foto. In cazul in care majoritatea descriu muuuult negru, si-au ca subiect principal printese pline de sange, femei cu paru-n ochi si cu gura sangeranda, barbati cu fata putrezita si venele lasate lungi, nu mai este nici o umbra de dubiu - ai de-a face cu un emo kid. Cuvinte specifice: ura, dezemagire, moarte, sinucidere. Obiect preferat: lama. Varsta specifica acestui curent: intre 15 si 19 ani. (Dupa 20, le vine mintea la cap)


Sa nu ma-ntelegeti gresit!
Nu exista om caruia sa nu i se fi pus vreodata o pata neagra pe celula cenusie, de i-a intunecat intreaga viziune asupra vietii. Insa, depinde de cat de intensa a fost si de cat de repede s-a “spalat”. Dar, nu va faceti griji, nimic din ceea ce-i lumesc nu cunoaste vesnicia! Nici macar tristetea! Si, ah, da, emo kidule, sa nu uit: bucura-te de ziua de azi, maine va fi mai rau!
asa zice ASTA

BAH !!! recunosc cu mana pe firul meu alb din partea dreapta a piciorului stang ca imi plac unele poze sa zicem mai ciudate pentru unii, da' nu e asa... doar unele.. ca imi plac si peisajele... saru'mana copilu' pentru poze. Obiectul preferat nu e mah lama... e cutzitu'... nu ma imbrac EXCLUSIV in negru... poa' sa zica vreunu' ca e asa ? :-W:-W:-W [ sa nu zica vreunu' da k-i indes pumni in creieri ] ... eu asculta MANELE fratioare... deci logic ca nu-s emo d-ala.. asa ca nene... te inseli...

Niciun comentariu:

Powered By Blogger